Alle aanbieders van:

Affiliate marketing software

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van affiliate marketing software. We kijken naar gebruikservaringen, prijzen en functionaliteiten.

Affiliate marketing

Introductie

Over affiliate marketing software

Met affiliate marketing software zorg je voor gestroomlijnd en efficiënt affiliatebeheer. Zo stel je een affiliatecommissie per product in, beheer je je netwerk van ambassadeurs en krijg je inzicht in de resultaten. Allemaal in één handig dashboard. Bekijk ons overzicht om een helder beeld te krijgen van alle aanbieders en maak de beste keuze voor jouw onderneming.

Affiliate marketing software: waar moet je op letten?

Voor het beheer van affiliateprogramma’s of websites is een doelgericht softwareprogramma onmisbaar. Hiermee houd je overzicht over alle programma’s, publishers en resultaten. Bij het kiezen van een programma is het van belang dat je goed kijkt naar de functionaliteiten, de kosten en de mogelijkheden om uitbetalingen te regelen. Ook is het verstandig om goed te kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van het dashboard. Een intuïtief design maakt het gebruik van de software een stuk eenvoudiger.

Affiliate marketing software
Affiliate marketing software
De voordelen van affiliate marketing

Affiliate marketing is de afgelopen jaar uitgegroeid tot een belangrijk element in de marketingstrategie van tal van bedrijven. Goed opgezette campagnes kunnen zorgen voor hogere inkomsten en een grotere naamsbekendheid. Door structuur te brengen in het affiliatebeheer kunnen er niet alleen betere resultaten worden behaald, maar worden er ook waardevolle extra informatie en inzichten vergaard.

Ones to watch

Uitgelichte software

Plug&Pay

Plug&pay is een bekende aanbieder met een ruim aanbod aan services. Het stelt je in staat om tal van producten op commissiebasis te verkopen met behulp van influencers en ambassadeurs. Schaal je affiliate systeem razendsnel op en begin met verdienen of nieuwe klanten verzamelen. 

Awin

Awin helpt je bij het behalen van je lange- en kortetermijndoelen. Dit doet het bedrijf door middel van een groot aanbod aan services om je campagne sterk te maken. Awin heeft een ruim aanbod van 241.000 publishers en 21.200 adverteerders. Zo kan er altijd wel een goede match gevonden worden! 

TradeTracker

Of je nou op zoek bent naar een bijpassende adverteerder of publisher: bij TradeTracker ben je aan het juiste adres. Het bedrijf werkt met volledige transparantie, alle data is altijd in te zien in het overzichtelijke dashboard. Van de top 100 e-commerce bedrijven heeft al meer dan de helft voor TradeTracker gekozen. 

SaasCity ranking

Top 3 affiliate marketing software

Plug&Pay
 • Alles-in-1 software
 • Commissie per product
 • Affiliate dashboard
 • Overzicht in facturen & betalingen
 • Promotiematerialen
Awin
 • Ruim aanbod aan campagnes
 • Persoonlijke accountmanager
 • 100% transparant
 • Gevestigd in 17 landen
 • Overzichtelijk dashboard
TradeTracker
 • Tal van promotiematerialen
 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Toegewijde accountmanagers
 • Eenvoudig te beginnen
 • Uitstekende klantenservice

Vergelijk alle Affiliate Marketing Software

Nu je meer inzicht hebt in de voordelen van affiliate marketing software, is het tijd om te kijken naar de verschillende aanbieders. Via onze vergelijker vind je de tools die perfect passen bij jouw behoeftes en wensen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe zet je een affiliate programma op?

Voor het opzetten van een affiliate programma kun je het best kijken naar het gebruik van affiliate marketing software. Hiermee kun je niet alleen zelf een affiliate programma opzetten, maar heb je ook direct toegang tot een overzichtelijk dashboard waarin je alles kunt beheren, inzicht krijgt in resultaten en betalingen kunt doen.

Wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing worden adverteerders beloond voor de genereerde leads of verkopen. Dit wordt meestal gedaan door middels van banners, teksten of e-mails.

Wat heb je nodig om te beginnen met affiliate marketing?

Wanneer je besluit dat je wilt beginnen met affiliate marketing heb je een aantal dingen nodig: een niche, een medium, content en affiliate marketing software.