Alle aanbieders van:

Content marketing tools

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van content marketing tools. We kijken naar gebruikservaringen, prijzen en functionaliteiten.

Content marketing tools

Introductie

Over content marketing tools

Met content marketing software zorg je voor een strakke content planning en een duidelijk overzicht van verzamelde data. Je kan makkelijk content inplannen voor publicatie en data analyseren om doelstellingen te behalen. Alle kanalen overzichtelijk op één plek. Bekijk ons overzicht met alle aanbieders en maak de keuze die het beste bij jouw onderneming past.

Content marketing tools: waar moet je op letten?

Voor het bijhouden van een content planning en de verschillende kanalen of platformen zijn content marketing tools heel belangrijk. Hiermee verzamel je alles op een plek, waardoor het beheer veel efficiënter wordt en nieuwe inzichten of belangrijke patronen veel makkelijker te zien zijn. Bij het kiezen van een programma is het belangrijk om rekening te houden met de functionaliteiten, de kosten en de uitbetalingsmogelijkheden. Ook is de gebruiksvriendelijkheid van belang. Een simpel en overzichtelijk design maakt het gebruik van de content marketing tools makkelijker in gebruik.

Content marketing
Content marketing tools
De voordelen van content marketing tools

Tegenwoordig is content marketing een niet te missen onderdeel in de marketingstrategie van ondernemingen. Het maken van kwaliteit content en het consequent publiceren hiervan is ontzettend belangrijk. Dit zorgt voor een gestaag groeiende naamsbekendheid en klant loyaliteit. Dit wordt simpel en overzichtelijk gemaakt door content marketing tools. Door het creëren van een duidelijk overzicht wordt het verzamelen en analyseren van belangrijke data, en zo ook het optimaliseren van de content, een stuk makkelijker.

Ones to watch

Uitgelichte content marketing tools

Hubspot

Hubspot

Eén van de bekendste spelers op het gebied van content marketing software.

Salesforce

Optimaliseer je marketingactiviteiten met slimme automatiseringen en AI-functionaliteiten.

GetResponse

Zet leads om in betalende klanten met de slimme software van GetResponse.

SaasCity ranking

Top 3 beste tools

Hubspot
Hubspot
 • Sales, marketing & CRM
 • Social media management
 • Automatiseringen
 • Gepersonaliseerde campagnes
 • SEO Management
Salesforce
 • Tal van integratiemogelijkheden
 • E-mail marketing
 • Social media management
 • AI-functies
 • Gepersonaliseerde mobiele berichten
GetResponse
 • Automatiseringen
 • Live chat
 • Conversie funnels
 • Advertising
 • Pop-ups & formulieren

Vergelijk alle tools

Nu je meer inzicht hebt in de voordelen van content marketing software is het tijd om te kijken naar de verschillende aanbieders. Via onze vergelijker vind je de tools die perfect passen bij jouw behoeftes en wensen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat houdt content marketing in?

Content marketing is een vorm van online marketing waarbij je gebruik maakt van bijvoorbeeld blogs/artikelen, videos, afbeeldingen, etc. om de online-aanwezigheid van je onderneming te promoten. Deze content is meestal gefocust op een specifieke doelgroep.

Waar publiceer je de content?

Content kan je verspreiden via e-mail marketing, meestal wordt het gepubliceerd op de website van de onderneming, blog forums en verscheidenen sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en meer. Gebruik ze vooral niet allemaal, maar kies alleen de platformen die bij jouw doelgroep passen.

Hoe gebruik je een content marketing tool?

Dit verschilt natuurlijk per programma, maar meestal helpen deze tools je met het plannen en optimaliseren van de content die je wilt publiceren. Ook kun je alle kanalen en platformen hiermee bij elkaar brengen, zodat je alles op één plek hebt.

Wat zijn de voordelen van content marketing tools?

Content marketing is een hele moderne vorm van marketing, dat bij een goede uitvoering gegarandeerd positieve resultaten zal leveren voor jouw onderneming. Deze tools maken dit makkelijker, overzichtelijker en sneller.