Alle aanbieders van:

Influencer marketing tools

Bekijk alle mogelijkheden op het gebied van influencer marketing tools. We kijken naar gebruikservaringen, prijzen en functionaliteiten.

Influencer marketing

Introductie

Over influencer marketing tools

Met influencer marketing programma’s maak je de zoektocht naar influencers en content creators efficiënter en effectiever. Zo stel je makkelijk in wat influencers gemeen moeten hebben met jouw onderneming en wat voor content er gebruikt kan worden. Betalingen en contacten allemaal geregeld vanuit één plek. Bekijk ons overzicht voor alle aanbieders en kies wat het beste past bij jouw bedrijf.

Influencer marketing tools: waar moet je op letten?

Voor efficiënt gebruik van influencer marketing, is het gebruik van influencer marketing software zeker aan te raden. Zo maak je het zoeken naar content creators niet alleen makkelijker, maar houdt je ook overzicht over je huidige samenwerkingen en eventuele resultaten. Bij het kiezen is het belangrijk om goed te kijken naar welke andere functionaliteiten de verschillende tools te bieden heeft. Ook is het belangrijk om te kijken naar de gebruiksvriendelijkheid. Goede relaties met de ideale influencers onderhouden is heel voordelig.

influencer marketing
Influencer
De voordelen van influencer marketing tools

Influencer marketing wordt recentelijk een steeds effectievere vorm van marketing door de opkomst van sociale media. Zorgvuldig uitgekozen influencers kunnen met hun invloed zorgen voor betere naamsbekendheid en groeiende inkomsten. Door het zorgvuldiger kunnen selecteren van content creators en het kunnen inzien van statistieken, kun je betere resultaten generen met jouw influencer marketing.

Ones to watch

Uitgelichte tools

Influencity

Influencity maakt van jouw handmatige campagne routine een geautomatiseerde goedlopende machine. Hiermee bespaar je veel tijd, geld en moeite. Met het programma kun je influencers over de hele wereld opzoeken om zo inspiratie op te doen.. 

Traackr

Met behulp van Traackr vind je de geschikte influencers voor jou. Het programma heeft verschillende attributen waarmee je de beste en meest strategische aanpak kunt bedenken voor influencer marketing. 

Upfluence

Laat je influencer marketing programma nog verder groeien met behulp van Upfluence. Het bedrijf heeft samenwerkingen die worden gebruikt door meer dan 1600 bedrijven. Upfluence helpt jou de perfecte match te vinden door middel van de makkelijk bruikbare en grote database. 

SaasCity ranking

Top 3 beste Influencer marketing tools

Influencity
 • Toegang tot veel verschillende campagnes
 • Groot aanbod aan expert advies
 • Een groot marketingcampagne platform
 • Volmaakte en betrouwbare service
Traackr
 • Grote datacollecties
 • Analyseer je uitgaven om kosten te besparen
 • Resultaatgericht door handige tools
 • Waardevolle inzichten in je merk
Upfluence
 • Database makkelijk te gebruiken
 • Tal van meetinstrumenten
 • Groot aanbod demografische gegevens
 • Influencers in verschillende categorieën
 • Community en engagement tracking

Vergelijk alle Influencer Marketing tools

Nu je meer inzicht hebt in de voordelen van influencer marketing tools, is het tijd om te kijken naar de verschillende aanbieders. Via onze vergelijker vind je de tools die perfect passen bij jouw behoeftes en wensen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is influencer marketing?

Influencer marketing is het gebruik maken van online bekendheden en content creators, of influencers, om jouw product of onderneming te promoten. Doordat het publiek deze mensen kennen en vertrouwen, hebben ze meer invloed dan reguliere advertenties.

Hoe werken influencer marketing tools?

Influencer marketing programma’s zijn een soort matchmaking platformen voor bedrijven en influencers. Zo kan jij content creators filteren op hun doelgroep, sociale media platform, volgers en views aantallen, nationaliteit en gesproken taal en meer. Het zoeken naar geschikte influencers voor jouw onderneming was nog nooit zo makkelijk.

Welke functies hebben influencer marketing tools?

Naast de zogeheten matchmaking functie, zijn er vaak nog andere functies aanwezig. Sommige platformen bieden ook relationship management, data analytics, het versterken van content en het opzetten van campagnes aan.