Wie zijn wij

Over SaasCity

Hier lees je alles over het ontstaan van SaasCity, de missing link tussen SaaS-aanbieders en gebruikers.

Lees meer

Ontstaan

Hoe het allemaal begon

SaasCity is geboren uit het idee dat SaaS-bedrijven door middel van de juiste
marketingtechnieken exponentiële digitale groei kunnen doormaken en bedrijven het verdienen software te gebruiken dat volledig aansluit op hun behoeften.

Voordat SaasCity begon, was lead generatie voor SaaS-bedrijven een lang en onhandig proces. Veel aanbieders hebben veel technische kennis, waardoor de marketingkant vaak niet de aandacht krijgt dat het verdient.

Het is SaasCity’s missie om aanbieders en gebruikers bij elkaar te brengen door een exclusieve marketingdienst te leveren met digitale inzichten, marketing consultancy, branding en performance marketing via het platform en hun uitgebreide partnernetwerk.

Werkwijze

Wat we doen

Groei als service

Wij helpen SaaS-bedrijven hun meest ambitieuze doelen te bereiken en bedrijven de software te vinden die het best bij hen past.

Ons exclusieve marketingdienst verbindt data, zakelijke gebruikers en platforms zodat SaaS-aanbieders de digitale groei doormaken die zij verdienen. Door markt insights en consultancy, branding, performance en ons uitgebreide partnernetwerk helpen wij SaaS-aanbieders hun softwarethema’s digitaal te domineren.

Visie en missie

Waarom doen we het?

Wij helpen SaaS-bedrijven hun meest ambitieuze doelen te bereiken en bedrijven de software te vinden die het best bij hen past.

Door alle mogelijkheden de oplossing niet meer zien. Dat is wat de oprichters van SaasCity dachten toen de nieuwste Marketing Technology Landscape Supergraphic uitkwam. Hierin worden maar liefst 9932 marktech solutions genoemd in verschillende categorieën. Waar er in 2011 nog 150 aanbieders waren, zien we inmiddels een verbluffende vermeerdering van 6521%.

Het Nederlands SaaS-landschap. Bron: Peak Capital

Al deze aanbieders willen maar een ding: gebruikers. Maar met zoveel verschillende
mogelijkheden is het vinden van de juiste consument zoals het zoeken naar een speld in een hooiberg. Nu zijn er verscheidene spelers op de markt die nieuwe leads leveren. SaasCity doet het net even anders. Door een holistische marketingdienst aan te bieden creëren we een moeiteloze, consistente, soepele ervaring voor elke klant. Marketing dat je concurrentievoordeel oplevert en je laat groeien.

SaasCity is de verbindende factor tussen SaaS-aanbieders en gebruikers.

Interesse in de mogelijkheden van SaasCity?

Op SaasCity maken SaaS-aanbieders en gebruikers kennis met elkaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw softwareoplossing of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen