Perfectview Review | Alles over CRM met Perfectview

Het is voor ondernemingen uitermate belangrijk om klanten binnen te houden en een goede relatie met hen te onderhouden. Om dit te bereiken heb je een CRM-systeem nodig dat snel en zonder omwegen volledige en juiste klantinformatie verstrekt. Maar wat is het beste CRM systeem voor jouw bedrijf? Het is vaak lastig kiezen, want er zijn veel verschillende CRM-oplossingen op de markt. 

Lees snel deze Perfectview review om erachter te komen wat deze CRM software jouw onderneming kan bieden!

Wil je direct beginnen met Perfectview CRM? Maak dan nu een account aan!

Alles weten over PerfectView? We kijken naar de kosten van Perfectview, de voordelen en ervaringen van andere gebruikers. We hebben alles in deze Perfectview review voor je op een rij gezet.

Inhoudsopgave

Wat is PerfectView CRM?

Het is moeilijk een CRM software bedrijf te vinden met meer ervaring dan PerfectView. Toen heel Nederland nog achter een blauw scherm met WordPerfect 3.0 zat te “tekstverwerken” ontwikkelde PerfectView al een klantrelatiebeheersysteem. Het eerste stukje CRM-software stamt namelijk al uit 1984! Het begon met een app voor relatiebeheer, gekoppeld aan het MS DOS-systeem met de pakkende naam GEEF. Uniek is dat het programma toen al kon worden aangepast aan de wensen van haar gebruikers door de toevoeging van het programma PVI. 

Het product was minstens net zo “perfect” als “Wordperfect”, en deze tekstverwerker vormde de inspiratie voor het omdopen van GEEF naar PerfectView. Bovendien waren de makers destijds ook dealers van Wordperfect en konden ze zo deze gezamenlijk als pakket aanbieden. De eerste versie van PerfectView kreeg versienummer 1.1,( in plaats van versie 1.0). Dit werd een traditie die ook in nieuwe generaties van het pakket in ere is gehouden.

Later werd PerfectView ook beschikbaar voor Windows en met de introductie van PerfectView Windows 8 veranderde ook de doelgroep. Waar PerfectView eerder een pakket was dat vaak in het MKB werd gebruikt, werd het  softwarepakket vanaf versie 8.1 aangepast om daarmee ook specifieke branches zoals de zorg en de overheid mee te kunnen bedienen.

Vanaf 2009 werd het voor de gebruikers mogelijk om de CRM-software voor klantrelatiebeheer via internet te beheren met de cloudsoftware van PerfectView. 

Vanaf dat jaar veranderde PerfectView dus eigenlijk in een SaaS ( “Software as a Service”) bedrijf.

Ben je direct enthousiast na het lezen van deze Perfectview review? Maak dan vandaag nog een account aan en probeer deze CRM software zelf!

PerfectView als koploper in koppelingen

De koppeling met het Postcodeboek was een belangrijke stap in de ontwikkeling van PerfectView voor Windows. Met deze koppeling werd het ineens mogelijk om op basis van postcode en huisnummer een adres te genereren en deze in kix-code te tonen. Dit maakte een snel bulk-brieven proces mogelijk met grote besparingen op de portokosten als gevolg. Ook werd, specifiek voor gemeenten, het softwarepakket Verloren of Gevonden uitgevonden, waarmee burgers hun verloren voorwerpen kunnen registreren en terugvinden.

Tegenwoordig is PerfectView een complete cloudoplossing, inclusief mobiele apps voor Android en iOS. PerfectView is een organisatie met meer dan 18.000 gebruikers verdeeld over meer dan 5200 klanten. In tegenstelling tot veel CRM software aanbieders is PerfectView een Nederlands bedrijf, met dataopslag in Nederland en met een Nederlandstalige helpdesk. 

De voordelen van PerfectView Online CRM

1) Perfectview CRM is goedkoop en heeft een eenvoudige prijsstructuur

Als je concurrerende CRM software aanbieders gaat onderzoeken begint het je vaak te duizelen. Niet alleen als je de verschillende functies vergelijkt maar ook nog eens alle verschillende prijsopties die worden aangeboden 

Kan ik het af met de basis of lite versie of moet ik maar een Premium, Gold of Enterprise pakket aanschaffen?

Soms kom je nadat je net een duur pakket hebt aangeschaft als nog voor verrassingen te staan. Als je binnen een pakket een bepaalde module wilt gaan gebruiken (bijvoorbeeld voor projectbeheer of facturering) moet er hiervoor nog eens bijbetaald worden.

De prijsstructuur van PerfectView is hiermee vergeleken verrassend simpel en de tarieven zijn ook nog eens ontzettend laag vergeleken met andere aanbieders. Dit overzichtelijk prijssysteem is heel bewust gekozen. PerfectView zelf zegt hierover: ‘Wij denken namelijk dat het voor organisaties niet mogelijk is om bij de start te bepalen of ze later wel of niet moeten gaan overstappen naar duurdere edities en daarmee verplicht voor verrassingen komen te staan.’

Het is €12,50 per gebruiker per maand tot aan 5 gebruikers en €26 per gebruiker per maand, voor het gebruik van PerfectView CRM met meer dan 6 gebruikers. (Ook met meer dan 6 gebruikers betalen de eerste 5 nog steeds maar €12,50).

Beide opties geven toegang tot alle features, koppelingen, apps, de gratis helpdesk en onbeperkte dataopslag.

2) Bescherming van je data binnen PerfectView CRM

Bij PerfectView is je data veilig opgeslagen binnen Nederland. Mede daarom, én dankzij de features van PerfectView, voldoe je hiermee aan de eisen van de Europese privacywet.

3) Nederlandse helpdesk en snelle responstijden

De Nederlandstalige helpdesk een ander belangrijk voordeel. Bij veel internationale CRM systemen krijg je namelijk vaak te maken met afwijkende kantoortijden wanneer je vragen hebt. PerfectView streeft erna binnen het uur antwoord te geven. Support is onbeperkt ongeacht de grootte van je organisatie dus er zijn geen verborgen kosten. Hierin onderscheid PerfectView CRM zich met gratis snelle en onbeperkte ondersteuning in plaats van dure ondersteuningscontracten of lange wachttijden. 

4) De interface en ondersteuning zijn ook beschikbaar in andere talen

PerfectView CRM is ook beschikbaar in het Engels en Duits. Frans lijkt nog even op zich te laten wachten. Dit is lang niet voor ieder bedrijf een pré maar een groot voordelen als je bijvoorbeeld ook vestigen in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk hebt. 

5) CRM Functies die je niet gebruikt kun je verbergen

De functies die je niet gebruikt, kun je eenvoudig uitschakelen of naar de achtergrond laten verdwijnen. Doordat gebruikers geen overbodige keuzemogelijkheden hebben bij de invoer van data, wordt de opslag van foute gegevens vermeden.

6) PerfectView CRM biedt talloze koppelingsmogelijkheden

Je kunt PerfectView koppelen aan bekende programma’s als Google Calender en Microsoft Office 365 maar zelfs ook aan voip telefooncentrales! De meeste programma’s worden automatisch gesynchroniseerd. 

Een andere meer unieke functie van PerfectView is dat je ook een gratis API-module krijgt waarmee je zelf software kan (laten) schrijven die met PerfectView geïntegreerd kan worden.

Nadelen van PerfectView Online CRM

Een nadeel van Perfectview is dat je niet naar een ander venster kunt als je bijvoorbeeld een verkoopofferte of klant aan het toevoegen bent. Dit kan vervelend zijn als je aanvullende informatie wilt opzoeken en toevoegen die niet in het menu zijn opgenomen. 

De handige mogelijkheid om opties uit te schakelen en te verbergen kan ook een nadeel zijn. Na een tijdje zou je kunnen vergeten dat je deze opties hebt.

Hoe werkt PerfectView Online CRM?

De overzichtelijke  interface valt al meteen op. Deze is minimalistisch ingedeeld, dus je weet precies waar je elke functie kunt vinden. Het eerste wat je tegenkomt als je inlogt is de pagina ‘Te doen’, waar je meteen een nieuwe activiteit of relatie kunt toevoegen. Een groot deel van de gegevens wordt al vooraf ingevuld, zodat je snel taken kunt toevoegen of verwijderen. Ditzelfde invoersysteem en dezelfde lay-out worden aangehouden voor de menu’s in verkoopkansen, klanten en prospect. Hiermee wordt voorkomen dat je uitgebreid moet gaan zoeken waar je precies moet zijn voor een bepaalde functie. De plek voor elke functie blijft hetzelfde op ieder scherm.

Daarnaast heb je ook toegang tot de ‘te doen’-lijsten van collega’s, wachtrijen en campagnes. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel. Met hetzelfde gemak kun je vanuit PerfectView CRM Online een offerte of factuur opmaken. Je kunt producten toevoegen en de overige instellingen wijzigen. Zo heb je alles gelijk overzichtelijk in beeld zonder dat je allerlei moeilijke menu’s moet doorlopen.

Enthousiast na het lezen van deze Perfectview review?

Perfectview biedt veel verschillende mogelijkheden

PerfectView Ervaringen

Gebruikers waarderen PerfectView gemiddeld met maar liefst een  9.0 op basis van honderden beoordelingen! Ook op de website zelf vind je een overdaad aan succesverhalen vanuit een grote verscheidenheid aan bedrijven. Met name het gebruiksgemak en klantenservice worden zeer geprezen. Gebruikers geven aan dat ze ook enorm te spreken zijn over de migratie naar het systeem en de begeleiding en training. Ze geven aan dat het hierdoor erg makkelijk is om de overstap naar dit CRM systeem te maken.

PerfectView review: Veelgestelde vragen

Perfectview kost €12,50 per gebruiker per maand tot aan 5 gebruikers. Bij meer dan 5 gebruikers per maand betaal je €26 per gebruiker per maand. Ook met meer dan 6 gebruikers betalen de eerste 5 nog steeds maar €12,50

Perfectview is een CRM systeem waarmee het klantenbeheer binnen een bedrijf of organisatie een stuk eenvoudiger wordt. Alle klantgegevens staan geordend op één plek zodat je altijd het overzicht kunt bewaren.

Review Perfectview CRM: Onze conclusie

PerfectView onderscheid zich door een duidelijke prijsstructuur en lage prijzen in vergelijking met andere aanbieders. PerfectView CRM Online geeft je meteen de complete CRM-functionaliteit zonder dat je later nog hoeft te upgraden naar een duurder pakket of een module moet aanschaffen. 

Het is een vrijwel complete oplossing voor de meeste bedrijven omdat het relatiemanagement, verkoop-, klantenservice-, projectmanagement en workflow omvat. Aan de boekhoudkant kan er nog wel eens wat ontbreken maar door de vele koppelingsmogelijkheden kun je het systeem linken aan je favoriete boekhoudprogramma. De Nederlandse interface en support met snelle responstijden zijn voor velen ook een groot voordeel.

Als laatste heeft PerfectView nog een app die prima werkt, met de meeste desktop-functies beschikbaar op alle (mobiele) devices en op alle Internetbrowsers. Dit alles maakt PerfectView een uitstekende alles-in-1 oplossing voor een lage prijs, met goede ondersteuning en veel integratiemogelijkheden. Dit alles maakt dat PerfectView is aan te bevelen voor zowel starters en MKB’ers als grote en middelgrote bedrijven! 

Instappen in een eenvoudig CRM?

Open dan een account bij Perfectview en probeer de software zelf uit!

Vergelijk andere CRM Systemen