CRM-Software

Pipedrive

De CRM-software waarmee je alle deals en leads beheert. Gebouwd door verkopers, voor verkopers.

De go-to tool voor grote internationale bedrijven

Toonaangevende CRM Software

Pipedrive is gemaakt om te fungeren als een alles-in-één verkoopplatform waarop je de gehele klantfunnel beheert: van lead tot deal. In de software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.

De kracht van Pipedrive zit voornamelijk in de inzichten die vergaard kunnen worden. Hiermee kunnen taken de goede prioriteit krijgen en zie je met behulp van analytics precies waar je aandacht aan moet besteden. Door spreadsheets te vervangen door rapporten met realtime gegevens en aanpasbare dashboards wordt het CRM-beheer geoptimaliseerd.

Reviews en gebruikerservaringen

Pipedrive is geliefd onder gebruikers. Veelgehoorde positieve ervaringen halen voornamelijk het gemak van de software aan. Het is eenvoudig om het systeem precies zo in te richten op een manier die werkt voor jouw onderneming, waardoor het gebruikt kan worden in tal van verschillende bedrijven. Het is hierdoor een perfect CRM-systeem voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met CRM-software.

Mogelijke verbeteringen zijn vooral te vinden in het design, waardoor dit nog gebruiksvriendelijker oogt. Ook geven gebruikers aan dat niet alle automatiseringen en koppelingen met andere programma’s vlekkeloos werken.

Ontdekken of Pipedrive aan jouw eisen voldoet? Probeer Pipedrive 14 dagen gratis!

Features

Pipedrive maakt het salesproces eenvoudig met een speciaal ingerichte verkoophub. De belangrijkste bouwsteen in de verkoopsoftware is het leaddashboard. Hiermee wordt het hele proces gevisualiseerd en is er ruimte voor een flexibele manier van werken. Maak bijvoorbeeld een pipeline per team of per teamlid en voeg winstkansen, waardes en follow-ups toe. Het drag-and-drop interface maakt het aanpassen van statussen of wijzigen van deals makkelijk uitvoerbaar.

Een ander focuspunt van Pipedrive is automatisering. Dit zorgt niet alleen voor een betere workflow, maar maakt ook dat je nooit meer vergeet contact op te volgen. Door triggers in te stellen, blijf je op ieder moment op de hoogte van de acties die de hoogste prioriteit hebben. Na het realiseren van de automatiseringen, zorgt de inzicht en rapportage functie ervoor dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om je verkoopproces verder te optimaliseren. Je ziet alle KPI’s, en resultaten in realtime op één centrale plaats in het dashboard.

Zelf alle functies van Pipedrive ontdekken? Probeer Pipedrive 14 dagen gratis!

Kosten

Pipedrive geeft gebruikers de keuze uit vier verschillende pakketten. Afhankelijk van je behoeftes kun je kiezen uit enkel de basisfuncties, of juist optimaliseren met alle aanvullende functies. Voor het Essential pakket, dat beschikt over het beheer van leads, deals, pijplijnen en agenda’s, betaal je €19,90 per gebruiker per maand. De Advanced en Professional pakketten beschikken over extra functies als e-mail synchronisatie, workflowbouwers, contractbeheer en uitgebreid rapportagebeheer. Voor deze pakketten betaal je respectievelijk €34,90 en €59,90 per gebruiker per maand.

Tenslotte biedt Pipedrive het Enterprise pakket voor grote ondernemingen. Hiermee krijg je toegang tot alle functies in Pipedrive, ongelimiteerde gebruikersinstellingen en telefonische ondersteuning. Aan dit pakket hangt een prijskaartje van €119 per gebruiker per maand. Sluit je meteen een jaarcontract af? Dan kun je tot 25% besparen op de kosten.

Lees direct meer over onze favoriete CRM software

Zoho

Zoho wordt wereldwijd gebruikt voor het CRM-beheer van grote internationale spelers.

Perfectview

CRM software van Nederlandse bodem: gemaakt voor stroomlijnen van al het klantenbeheer.

Simplicate

Dé CRM-tool voor MKB’ers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk CRM-systeem.

Overzicht

Top 3 beste software

Simplicate
 • Planning
 • Urenregistratie
 • Facturatie
 • Rapportages
 • HRM
Perfectview
 • Relatiebeheer
 • Social media
 • CRM
 • Facturatie
 • Klantenservice
Zoho CRM
 • Voor het MKB en grote ondernemingen
 • Leadbeheer
 • E-mailsoftware
 • Uitgebreide rapportages
 • Volledig aanpasbaar
 • Talloze koppelingen

Jouw software ook op SaasCity?

SaasCity is dé perfecte plek om jouw software te presenteren aan het juiste publiek. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die SaasCity jou kan bieden? Neem dan snel contact met ons op.