CRM-Software

Teamleader

De go-to plek voor alle behoeftes op het gebied van CRM, facturatie en projectmanagement.

Teamleader CRM

Laagdrempelig & Gebruiksvriendelijk

De totaaloplossing voor het MKB

Teamleader richt zich op MKB en ambieert hier het CRM-beheer makkelijker te maken. Dit doet het met een totaaloplossing waarin functies als facturatie, klantenbeheer en urenregistratie worden gecombineerd. De vele integratiemogelijkheden zorgen ervoor dat Teamleader ook goed gebruikt kan worden in combinatie met andere softwareprogramma’s.

Naast de hoge toegankelijkheid biedt Teamleader ook een goed bereikbare support afdeling. Voor nieuwe gebruikers zijn er verschillende trainingsvideo’s waarin alle ins- en outs van het programma worden uitgelegd.

Reviews en gebruikerservaringen

Kijken we naar reviews en ervaringen, dan valt meteen op dat Teamleader voornamelijk populair is vanwege de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Hoewel er gaandeweg steeds meer functies worden toegevoegd, geven gebruikers aan dat het systeem makkelijk in gebruik blijft.

Hoewel het oordeel overwegend positief is, geven gebruikers wel aan dat het programma prijzig wordt wanneer er gebruik wordt gemaakt van alle extra functies. Zo begint het goedkoopste abonnement met €25 per gebruiker per maand, en kan dit oplopen tot €45 per gebruiker per maand.

Ontdek hoe Teamleader jouw CRM-beheer vereenvoudigt. Probeer het 14 dagen gratis.

Teamleader

Features

Teamleader beschikt over tal van functies. Dit is één van de voornaamste factoren die heeft geleid tot het succes van de software. De functies zijn onderverdeeld in zes hoofdcategorieën: klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, uren registreren, facturen maken en geld ontvangen. Hoewel de functionaliteiten in eerste instantie basic kunnen lijken, zijn er veel mogelijkheden tot personalisatie. Zo kunnen offertes worden opgemaakt in de gewenste huisstijl, kan het verkoopproces worden geautomatiseerd en kunnen facturen worden uitgerust met een koppeling met Mollie of Stripe.

Ook projectmanagement wordt gefaciliteerd door Teamleader. De software biedt de mogelijkheid om zelf projecten aan te maken en deze te beheren. Hieraan kunnen vervolgens deadlines en budgetten worden gekoppeld voor een duidelijk overzicht. Je rapporteert hierna eenvoudig intern en extern, én kunt direct vanuit projecten factureren. Zo creëer je een 360-overzicht van alle lopende en afgeronde projecten.

Test alle functies van Teamleader en ontdek de voordelen van deze CRM-software.

Kosten

Als we kijken naar het kostenplaatje van Teamleader, dan is het van belang om een goede inschatting te maken van het aantal mensen dat de software gaat gebruiken. Je betaalt namelijk een maandelijks bedrag per gebruiker. Het minimale bedrag waarmee je toegang krijgt tot de basisfunctionaliteiten is €20. Wil je toegang hebben tot de uitgebreide functionaliteiten? Dan kun je rekenen op een minimaal bedrag van €35 per gebruiker.

Wil je optimaal gebruik maken van alle functies die Teamleader te bieden heeft? Dan kun je kiezen voor een Move of Boost abonnement. Hierin zijn extra functies als tijdregistratie, betalingsherinneringen en resource planning opgenomen. Vanaf 6 gebruikers kun je rekenen op een korting. Ook daalt de prijs per gebruiker wanneer je een abonnement voor 1 of 2 jaar afsluit.

Lees direct meer over onze favoriete CRM software

Pipedrive

Speciaal ontwikkeld voor het beheren van klantrelaties en het beheren van de sales pipeline.

Perfectview

CRM software (met bijgeleverde app voor iPhone en Android) van Nederlandse bodem.

Simplicate

Gericht op het innovatieve MKB maakt Simplicate het klantenbeheer simpel & inzichtelijk.

Overzicht

Top 3 beste software

Simplicate
 • Planning
 • Urenregistratie
 • Facturatie
 • Rapportages
 • HRM
Perfectview
 • Relatiebeheer
 • Social media
 • CRM
 • Facturatie
 • Klantenservice
Pipedrive
 • Verkoop automatisering
 • Leadbeheer
 • E-mailsoftware
 • Inzichten & Rapportage

Jouw software ook op SaasCity?

SaasCity is dé perfecte plek om jouw software te presenteren aan het juiste publiek. Heb je interesse in de mogelijkheden die SaasCity jou kan bieden? Neem dan snel contact met ons op.