CRM-Software

Zoho

Een internationale speler op het gebied van lead- en klantbeheer software.

Zoho CRM

De go-to tool voor grote internationale bedrijven

Toonaangevende CRM Software

Zoho is één van de meest toonaangevende spelers op het gebied van CRM-software. In het klantenbestand van Zoho zien we bekende internationale bedrijven als Amazon, Bose en Suzuki. De software is dus uitermate geschikt voor grote bedrijven met aanzienlijke klantenbestanden. Hiervoor biedt Zoho alles wat nodig is voor het beheren van de gehele customer lifecycle.

Daarnaast vind je bij Zoho ook Bigin. Deze software is gericht op kleine bedrijven die behoefte hebben aan een eenvoudige tool om prospects aan te spreken, de pipeline te beheren en deals te sluiten. Het bevat alle functionaliteiten die het MKB nodig heeft voor het onderhouden van klantrelaties.

Reviews en gebruikerservaringen

Als we kijken naar beoordelingen van de Zoho CRM-software valt op dat het gros van gebruikers erg tevreden is. Gemiddeld krijgt de software tussen de 4 en 4,5 sterren op een schaal van 1 tot 5. Gebruikers zijn vooral te spreken over de interface en gebruiksvriendelijkheid. Het is makkelijk om door de software heen te navigeren en de benodigde functies te vinden. Ook zijn gebruikers positief over de mogelijkheden om andere modules te koppelen en Zoho te integreren met andere software.

De nadelen van de software zijn vooral te vinden in het ontbreken van een goede klantenservice. Gebruikers geven aan niet dat ze hierin een vaste accountmanager missen. Daarnaast kan het gebruik van Zoho de eerste keren wat tijd kosten vanwege het grote aantal functionaliteiten.

Ontdek alle mogelijkheden van Zoho CRM en automatiseer jouw CRM-beheer.

Zoho CRM

Features

Zoho beschikt over tal van functionaliteiten. Hierdoor kan het even zoeken zijn welke abonnementen je af moet sluiten. Tegelijkertijd ligt hier ook meteen het grootste voordeel van Zoho. Je betaalt zo namelijk alleen voor de features die je nodig hebt. Kies onder andere uit sales, marketing, helpdesk, finance, human resource, email & kantoor, projectmanagement, samenwerken, BI & analytics, IT en aangepaste oplossingen.

Alleen interesse in de CRM-oplossingen? Dan kun je kiezen voor deze module. Hierin vind je onder andere automatisering voor salesteams, multichannel mogelijkheden, trajectsturing en marketingautomatiseringen. Zo beschik je over alles wat je nodig hebt om het aantal leads te verhogen, sales te verhogen en salesprestaties te meten.

Bekijk welke functies je kunt gebruiken binnen Zoho en ontdek hoe jouw CRM-beheer verbeterd kan worden.

Kosten

De kosten voor Zoho zijn afhankelijk van het gekozen pakket en de duur van het abonnement. Voor het CRM pakket zijn er vier mogelijkheden: standaard, professional, enterprise en ultimate. Kies je voor de duurdere pakketten? Dan krijg je toegang tot extra functies en meer weergaves. Je betaalt respectievelijk €20, €35, €50 of €65 per gebruiker per maand. Sluit je het abonnement meteen voor een jaar af, dan wordt het bedrag per maand verlaagd.

Voor kleinere organisaties is er Bigin. Deze software biedt een eenvoudig te gebruiken CRM systeem voor groeiende organisaties. Binnen Bigin is er keuze uit drie pakketten: gratis, express en premier. De eerste versie geeft één gebruiker toegang tot het systeem en is gratis te gebruiken. Voor de express en premier versie betaal je respectievelijk €9 en €15 per gebruiker per maand. Ook hier krijg je korting wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit.

Lees direct meer over onze favoriete CRM software

Pipedrive

Pipedrive is ontwikkeld voor het beheren van klantrelaties en het optimaliseren van de sales pipeline.

Perfectview

De Nederlandse aanbieder Perfectview biedt een vlekkeloze klantervaring via app en desktop.

Simplicate

Simplicate maakt CRM eenvoudig voor het MKB. In de software vind je alle functionaliteiten voor een aantrekkelijke prijs.

Overzicht

Top 3 beste software

Simplicate
 • Planning
 • Urenregistratie
 • Facturatie
 • Rapportages
 • HRM
Perfectview
 • Relatiebeheer
 • Social media
 • CRM
 • Facturatie
 • Klantenservice
Pipedrive
 • Verkoop automatisering
 • Leadbeheer
 • E-mailsoftware
 • Inzichten & Rapportage

Jouw software ook op SaasCity?

SaasCity is dé perfecte plek om jouw software te presenteren aan het juiste publiek. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die SaasCity jou kan bieden? Neem dan snel contact met ons op.