CRM-Software

Simplicate

Simplicate biedt gebruiksvriendelijke software voor relatiebeheer, sales, projectmanagement, facturatie en planning.

De snelgroeiende software scale-up

Waardevolle inzichten & volledig relatiebeheer

Binnen de CRM-software van Simplicate vind je alles wat je nodig om de gehele klantfunnel in te richten en te beheren. In de CRM-module leg je binnen enkele klikken vast welke afspraken er zijn gemaakt, hoe projecten verlopen en welke taken er nog voltooid moeten worden. Je vergaart zo direct extra inzichten in het verloop, de gemiddelde levenscyclus van klanten en de meest kansrijke sectoren voor je dienstverlening.

Simplicate biedt daarnaast tal van integraties. Zo kun je jouw CRM-systeem makkelijk koppelen aan onder andere Gmail, Slack, Mailchimp en Exact. Is alleen een CRM module niet voldoende? Dan kun je kiezen om Simplicate ook te gebruiken voor aanvullende zaken als sales, facturatie, planning, HRM en rapportages. Hiermee heb je alles in één overzichtelijk systeem: van lead tot betalende klant.

Reviews en gebruikerservaringen

Gebruikers van Simplicate zijn over het algemeen erg te spreken over de software. Het CRM-systeem wordt vooral geprezen om haar eenvoud en overzichtelijkheid. Dankzij het intuïtieve design is het programma voor iedereen makkelijk te gebruiken, zowel via desktop als via de mobiele app. Hierdoor is het een aantrekkelijk systeem voor iedereen die graag zo efficiënt mogelijk de interne processen vorm wil geven.

Kijken we naar de nadelen, dan valt vooral het minimum aantal gebruikers op. Simplicate is hierdoor minder geschikt voor ZZP’ers of kleine ondernemingen. Ook is het voor kleinere bedrijven niet altijd mogelijk om een koppeling te maken met boekhoudtools. Voor veel kleine aanbieders van boekhoudsoftware is geen koppeling mogelijk.

Ontdek alle mogelijkheden van Simplicate CRM en probeer de software 14 dagen gratis.

Features

Simplicate is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Je vindt er snel de benodigde contactgegevens, gemaakte afspraken en de volledige contactgeschiedenis. Binnen de CRM module heb je toegang tot een snelle filterfunctie en de mogelijkheid om gebruik te maken van een tijdlijn.

De sales module is goed te koppelen aan het CRM-beheer. Hiermee heb je inzicht in de gehele funnel: van lead tot deal. Je krijgt inzicht in scoringskansen op basis van prospects en branches, en kunt de voortgang van het gehele salestraject nauwkeurig in de gaten houden. De omzetprognose toont op ieder gewenst moment wat de verwachte inkomsten zijn over een bepaalde periode.

Bekijk alle functies van Simlicate CRM en probeer deze 14 dagen gratis uit!

Kosten

De software van Simplicate is geschikt voor bedrijven met minimaal vijf werknemers. Dit is het minimaal aantal gebruikers dat kan worden afgesloten. Het basispakket voor vijf werknemers komt hiermee op een prijs van €130 per maand. Bij dit pakket zitten CRM, sales, projectmanagement, urenregistratie, facturatie en rapportages inbegrepen. Het professional pakket biedt ook toegang tot onder andere de HRM-module, inkoop- en kostenregistratie en uitgebreide facturatie. Je betaalt voor dit pakket €180 per maand voor 5 gebruikers.

Wil je graag toegang tot alle extra functies, waaronder capaciteitsplanning, projectplanning en business intelligence? Dan kun je kiezen voor het ultimate efficiency pakket. Het prijskaartje dat hieraan hangt, is €210 per maand voor 5 gebruikers. Daarnaast is er de mogelijkheid om detachering en accountancy toe te voegen per gebruiker. De kosten hiervoor zijn maandelijks respectievelijk €1 en €2. Sluit een jaarabonnement af om 15% korting te krijgen op de totaalprijs.

Lees alles over onze favoriete CRM-software

Pipedrive

Speciaal ontwikkeld voor het beheren van klantrelaties en het beheren van de sales pipeline.

Zoho

De standaard CRM-software van grote bedrijven wereldwijd.

Teamleader

Teamleader zorgt ervoor dat het MKB vaarwel kan zeggen tegen rompslomp dankzij de slimme work management software.

Overzicht

Top 3 beste software

Zoho
 • Rapportage dashboard
 • Medewerkersportal
 • Facturatie
 • Verkooptrends
 • HRM
Perfectview
 • Relatiebeheer
 • Social media
 • CRM
 • Rapportages
 • Verkoopkansen & verwachtingen
Pipedrive
 • Afsprakenbeheer
 • Leadbeheer
 • E-mailmarketing
 • Salesbeheer
 • Inzichten & Rapportage

Jouw software ook op SaasCity?

SaasCity biedt je de perfecte plek om jouw software te presenteren aan het juiste publiek. Heb je interesse in de mogelijkheden die SaasCity jou kan bieden? Neem dan snel contact met ons op.